Senaste nytt från Blueberry

Vinn en språkresa!

Drömmer du om att åka på språkresa någonstans i Europa? Då kan din dröm bli verklighet! Tillsammans med Hittabloggen.se har vi just en tävling som heter Din Drömspråkresa. Vem som helst kan vara med och tävla – den enda förutsättningen är att du just nu driver en blogg.

Du har chans att vinna en två veckor lång språkresa till valfri skola i Europa som vi samarbetar med. Kika på vår studieortskarta för en idé om vad du kan välja mellan!

Du tävlar genom att följa några enkla steg:

 1. Välj en studieort i Europa från vår karta
 2. Skriv ett blogginlägg där du berättar om hur din perfekta språkresa skulle se ut och var i Europa du vill åka
 3. Motivera varför just DU ska vinna språkresan. Till exempel kan du berätta om dina förväntningar, vilket språk du vill läsa, var och hur du vill bo och så vidare
 4. Länka ditt blogginlägg till www.blueberrysprak.nu
 5. Maila länken till ditt blogginlägg till emelie@hittabloggen.se och skriv ditt fullständiga namn samt hur många unika besökare/månad som din blogg har.

Tävlingsjuryn tar hänsyn till:

 • Idérikaste blogginläggen/inlägget
 • Bästa motiveringen
 • Länkar
 • Många kommentarer till inläggen

I potten ligger alltså en 2 veckor lång språkresa till valfri ort i Europa där Blueberry har språkskolor. Du läser en normalkurs (vanligtvis 15-20 lektioner i veckan) i grupp tillsammans med andra studenter. I priset ingår också standardinkvartering i värdfamilj eller delad lägenhet genom skolan samt flygbiljetter tur och retur.

Lycka till!

PS! Behöver du lite inspiration? Missa inte vår mässa om studier och arbete utomlands!

About Malin Hägg

Jag arbetar som Marketing Coordinator på Blueberry World Wide. Jag har rest och pluggat utomlands en del själv, och nu är det fantastiskt roligt att få se en annan sida av det hela. Här på bloggen kommer jag ge tips och förslag på saker att ha i åtanke innan man åker, det är alltid mer att tänka på än vad man tror!

3 comments

 1. Hej!

  Va roligt! Var skriver ni vinnaren så man kan se? :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>