Senaste nytt från Blueberry

Vad ska du göra efter gymnasiet?

Nu är det bara några månader kvar till studenten för dig som är född 1992. Om ett par veckor är det deadline för att söka till höststarten på högskolan i Sverige. Vad ska du göra efter gymnasiet?

För dig som är sugen på att komma ut och se världen kan jag rekommendera vår webbsajt om GapYear. Här hittar du massor med idéer på vad du kan göra utomlands efter gymnasiet. Våra program har flexibla startdatum och många av dem kan du ansöka till långt efter den 15/4. Men vill du sticka iväg och upptäcka världen strax efter studenten så är det hög tid att börja planera nu.

Vad sägs om att jobba i Australien eller England, prova på college i USA, volontärarbeta i Afrika, läsa spanska i Spanien eller åka på en äventyrsresa till Venezuela? Testa vad som passar dig och tävla samtidigt om en iPad. Världen väntar på dig!

About Johan Asplund

Jag startade utlandsstudiebloggen för en massa år sedan och är numera VD för utlandsstudieföretaget Blueberry World Wide som jag var med och grundade 2002. Från början är jag utbildad lärare i engelska, historia och IT. Jag har själv studerat utomlands på High School i USA, på universitet i England samt på språkskolor i Tyskland och Spanien. På senare år har det blivit en hel del resor till Asien främst Japan, Korea och Kina. Ta chansen att studera eller jobba utomlands du med! Vi på Blueberry hjälper dig att komma iväg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>