Senaste nytt från Blueberry

Tävla om en volontärresa, en språkresa och en iPad

Just nu erbjuder vi på Bluerberry många olika tävlingar för dig som är intresserad av studier och arbete utomlands. Välj mellan följande:

Vinn en volontärresa med delfiner

Vinn en volontärresa med delfiner
Tävla om en volontärresa med delfinforskning i Kenya. I priset ingår volontärprogrammet, boende, flygresa, säkerhet och försäkringar etc. Tävlingen arrangeras av Blueberry i samarbete med Allastudier.se. Tävla om en volontärresa nu!

Tävla om en språkresa
Lockas du mer av att studera språk? Då kan du tävla om en två veckors språkresa på valfri ort i Europa. Förutom språkkursen ingår givetvis även flyg och boende i priset. Tävlingen arrangeras av Blueberry i samarbete med Hittabloggen.se. Läs mer om språkresetävlingen i förra veckans blogginlägg.

Testa dig själv och vinn en iPad
Sitter du och funderar på vad du ska göra efter gymnasiet? Varför inte ta ett GapYear utomlands och upptäcka världen. Testa vad som passar dig så har du samtidigt chansen att vinna en iPad. Den kan vara bra att ha med sig för att hålla kontakten med vännerna när man beger sig ut i världen.

Rabatter och gratis fika på Blueberrys mässa
Även om du inte vinner i någon av de ovanstående tävlingarna så blir du en vinnare om du kommer på Blueberrys mässa om studier och arbete utomlands den 12/2. Alla deltagare får en rabattcheck värd upp till 600 kr på valfri språkresa, volontärresa samt på några av våra college och arbetsprogram. Vi bjuder dig också på latté och blåbärsmuffins!

Ta chansen att träffa representanter och tidigare studenter från ett fyrtiotal olika skolor och arbetsorganisationer. Det är fri entré men föranmäl dig gärna på Facebook.

About Johan Asplund

Jag startade utlandsstudiebloggen för en massa år sedan och är numera VD för utlandsstudieföretaget Blueberry World Wide som jag var med och grundade 2002. Från början är jag utbildad lärare i engelska, historia och IT. Jag har själv studerat utomlands på High School i USA, på universitet i England samt på språkskolor i Tyskland och Spanien. På senare år har det blivit en hel del resor till Asien främst Japan, Korea och Kina. Ta chansen att studera eller jobba utomlands du med! Vi på Blueberry hjälper dig att komma iväg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>