Senaste nytt från Blueberry

Sista chansen att söka Blueberrys stipendium för studier, arbete och volontärresor utomlands!

Ingen rast, ingen ro.

Sommaren närmar sig med stormsteg (även om det kändes väldigt långt borta här i Stockholm i lördags när man vaknade till en vinterlandskap igen) men faktum är det inte är långt kvar nu. Har du redan bestämt dig för vad du ska göra i sommar eller i höst?

Oavsett vad dina planer är så kan det underlätta med lite ekonomisk hjälp! På onsdag är det sista chansen att söka vårt stipendium för dig som vill åka utomlands.

Vårt stipendium vänder sig till dig som planerar en resa genom oss, oavsett om du har redan har sökt eller bara funderar på det.

Vi kan också ge lite tips på hur du hittar stipendium för utlandsstudier rent generellt.

Lycka till!

About Malin Hägg

Jag arbetar som Marketing Coordinator på Blueberry World Wide. Jag har rest och pluggat utomlands en del själv, och nu är det fantastiskt roligt att få se en annan sida av det hela. Här på bloggen kommer jag ge tips och förslag på saker att ha i åtanke innan man åker, det är alltid mer att tänka på än vad man tror!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>