Senaste nytt från Blueberry
Japansk afton med Blueberry
Japansk afton med Blueberry

På japansk afton med Blueberry

Igår kväll var det dags för Blueberrys japanska afton. I äkta japansk miljö bjöd vi på japansk mat och dryck samt en hel del information och inspiration för potentiella japanstudenter. Här hittar du lite bilder från kvällen samt tips för dig som är intresserad av studier i Japan.

Jonathan hälsar välkommen

Uppdukat i Akebonos Izakayabar

Dags för presentation

Erik berättar om Kyoto

Missade du vår japanska afton? Då har du en ny chans att träffa oss på lördag den 21/4 då vi medverkar på Körsbärsblommans dag kl 13-16 i Kungsträdgården i Stockholm. Om du bor längre bort eller inte kan närvara nu på lördag så är du givetvis välkommen att kontakta oss för gratis studierådgivning om att studera japanska i Japan.

Vi kommer säkerligen att hålla fler japanska aftnar där du har chansen att närvara. Fram till dess kan vi rekommendera vårt tidigare blogginlägg Tio tips för dig som vill studera i Japan.

About Johan Asplund

Jag startade utlandsstudiebloggen för en massa år sedan och är numera VD för utlandsstudieföretaget Blueberry World Wide som jag var med och grundade 2002. Från början är jag utbildad lärare i engelska, historia och IT. Jag har själv studerat utomlands på High School i USA, på universitet i England samt på språkskolor i Tyskland och Spanien. På senare år har det blivit en hel del resor till Asien främst Japan, Korea och Kina. Ta chansen att studera eller jobba utomlands du med! Vi på Blueberry hjälper dig att komma iväg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>