Senaste nytt från Blueberry

Besök på språkskolan LTL i Beijing, Kina

I förra veckan var jag på en resa i Kina och passade på att besöka vår nya språkskola Live the Language Mandarin School i Beijing.  De har ett väldigt centralt läge vid tunnelbanestationen Dawanglu i Beijings businessdistrikt. Här ifrån är det bara två tunnelbanestationer till Silk Market, 6 stationer till Himmelska Fridens Torg och nära till många andra intressanta platser.

Ta tunnelbanans röda linje 1 till Dawanglu. Välj utgång D och gå till vänster. Då kommer du till denna gata där du på en gång ser skolans byggnad Sunshine 100.

LTL har små klasser och brinner verkligen för att få sina elever att komma i kontakt med kineser och använda den kinesiska de lär sig i praktiken. I nedanstående video får du följa med på mitt besök på skolan och höra rektorn berätta om varför man ska läsa där:

Blueberry hjälper dig till förmånliga priser när du vill studera kinesiska i Kina. Tveka inte att höra av dig till oss om du har några frågor.

 

 

About Johan Asplund

Jag startade utlandsstudiebloggen för en massa år sedan och är numera VD för utlandsstudieföretaget Blueberry World Wide som jag var med och grundade 2002. Från början är jag utbildad lärare i engelska, historia och IT. Jag har själv studerat utomlands på High School i USA, på universitet i England samt på språkskolor i Tyskland och Spanien. På senare år har det blivit en hel del resor till Asien främst Japan, Korea och Kina. Ta chansen att studera eller jobba utomlands du med! Vi på Blueberry hjälper dig att komma iväg.

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>